Over Mr. Grooves Photoygraphy

Als kind hield ik enorm van het spelen met mijn autootjes. Ik nam ze mee naar buiten en speelde de achtervolgingsscenes uit de Dukes of Hazzard na. Wanneer ik in het zand naast het schuurtje op mijn buik lag, kwamen de speelgoedautootjes tot leven en werd met zandstofwolken de actie compleet.

Toen ik zo’n zeven jaar geleden begon ik met fotograferen nam ik diezelfde autootjes mee naar buiten. Ik wilde graag de levendigheid die ik zelf beleefde via mijn foto’s aan de kijker overbrengen. Het gaat daarbij niet zozeer om mijn eigen beeld, maar om het prikkelen van de creatieve blik van de kijker.

portret © Marcel Kentin www.kentin.net.

 

Ik werd enorm geinspireerd door mensen die ook een passie voor modelautootjes en fotografie hadden en in mijn werk geloofden. In die tijd fotografeerde ik met een mobiele telefoon en kreeg ik op een dag van een vriend zijn oude camera cadeau. Ik groeide daardoor en leerde mijn foto’s te editen, zodat ik precies de sfeer kon laten herleven die ik als kind zo graag meemaakte. Ik ben altijd creatief bezig, het gaat voor mij om het leven dat daar in zit. Ik hoop dat mensen die mijn foto’s zien daar een leuke spanning bij voelen. Ook is het mijn wens om een deurtje aan te bieden naar een fantasiewereld waar kinderen ontspanning kunnen vinden, in hun slaapkamer of bijvoorbeeld in een wachtruimte. Mijn ultieme droom zou zijn om te horen dat iemand een beeld van mij onthouden heeft als het magische plekje in de ruimte, waar je jezelf even in kon verplaatsen.

 

Inmiddels ben ik dagelijks bezig met mijn fotografie en heb ik veel aansluiting gevonden bij zowel gelijkgestemden als particulieren en bedrijven zoals promoshots voor Siku, Majorette, ANWB, Intertoys, CitroenCx en Sjocal Speedshop maar ook een mooie plaat voor bij jouw thuis aan de muur!

 

Lijkt het je leuk wat van mijn werk te bestellen als postcard, muurdecoratie, of ben je op zoek naar een persoonlijk ontwerp of cadeau? Check dan zeker mijn shop en galerie of stuur een bericht met waar je naar op zoek bent. Ik maak met veel plezier het beeld dat je zoekt!

 

Volg mij op Instagram @mr.grooves_photoygraphy voor mijn nieuwste werk.

Let's work together

Samen toffe dingen maken? Neem contact met me op!

Contact