Fotografie

Altijd zoek ik de juiste hoek om het autootje in de juiste verhouding te krijgen met de omgeving. Als het perspectief klopt, verhaalt het onderwerp goed met de omgeving. Als kind lag ik op mijn buik naar mijn autootjes te kijken, zodat ze opgingen in de omgeving. Ik maakte daar destijds hele achtervolgingsscènes en verhalen. Wanneer ik nu fotografeer, doe ik precies hetzelfde! Lig alleen niet meer op mijn buik 🙂  Ik weet nu met mijn camera de juiste hoek te vinden om een beeld vast te leggen zoals ik dat in mijn jeugd al zag.

Dat doe ik vooral omdat ik een luik wil aanbieden, mijn dimensie, zodat mensen daar de magie van kunnen voelen en een kijkje kunnen nemen in de wereld van mijn creativiteit. Ik probeer de magie te vangen die ik vroeger beleefde en nog steeds beleef bij bepaalde settingen en bepaalde autootjes. In mijn werk probeer ik dat op een spannende manier in beeld te brengen.

Ik wil met mijn werk onder andere graag een ontsnappingsplek aanbieden voor kinderen; in hun slaapkamer, of bijvoorbeeld in de praktijk van een kinderpsycholoog of tandarts. Ik hoop dat kinderen uit mijn werk rust en een fijne beleving kunnen halen, voordat er misschien iets spannends gaat gebeuren.

Wat ik ook graag aanbied is promoshots voor bedrijven van nieuwe modellen of miniatuurtjes van evt bedrijfswagens.